Aţi încercat cărţile de la IKEA Family? Noi, da! Şi ne-au plăcut!

foto-carti-de-la-ikea

Nu stim voi, dar noi, cei de la URBANCOLIA, cu toata dragostea noastra pentru cărţi, niciodată până ieri, nu ne-am oprit la cărţile pentru copii din IKEA. Şi rău am făcut!

Am luat ieri doua titluri:  Aventurile ariciului prin pădure şi Bufniţa pleacă în vacanţă. Deocamdată am citit doar Bufniţa pleacă în vacanţă, dar vă putem spune că ambele au coperte cartonate, rezistente, ilustraţii foarte frumoase, layout aerisit, litere mari,  lizibile, astfel încât să  le citesti copiilor fara sa obosesti, chiar si seara, la veioză.

Bufniţa profesoară

Pentru că am citit doar Bufniţa pleacă în vacanţă, exact în ultima zi de vacanţă a şcolarilor. Speranta oricarui parinte este ca doamna învăţătoare a copilului  simte când se reîntoarece în clasă, aceeaşi bucurie pe care o trăieşte şi personajul principal al cărţii, o bufniţă profesoara (foarte simpatică, dar cam plictisită de predat şi obosită de toate nazbâtiile elevilor)

URBANCOLIA a luat cartea din magazinul Ikea Baneasa, dar o puteti cumpara si de aici, cu reducere Ikea Family http://www.ikea.com/ro/ro/catalog/products/80313653/?query=SKOGSLIV+-+BUFNI%C5%A2A+PLEAC%C4%82+%C3%8EN+VACAN%C5%A2+Carte

Lectura placuta!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s