Am fost la logoped şi am făcut 85 de pagini de exerciţii pentru inimi bâlbâite

img_9588„Exerciţii de dicţie pentru inimi bâlbâite”, de Vladimir Drăghia este o carte de poezie absolut superbă, cu ilustraţii de Dorina Graţiela- Aolăriţi, care completează şi complimentează textele.

img_9592

Poemele sunt de dragoste, scrise într-un stil ritmat şi rimat. Sunt foarte  uşor de citit şi de reţinut. Romantismul este bine temperat de contrapunctele de ironie şi autoironie; umorul este şi el prezent, prin imagini suprarealiste şi exagerări fermecătoare, iar declaraţiile de dragoste sunt autentice şi vii, adaptate lumii alerte în care trăim.

Dacă nu ştii cum să faci o declaratie de dragoste, atunci cumpăra cartea lui Vladimir Drăgia, şi citeşte-i  iubitei tale. Versurile lui Vladimir o vor cuceri pentru tine! Nu rişti nimic, te asigur, va face o treabă buna!

Dacă îl ştii pe Vladimir Drăghia de la televizor, poate ar fi cazul să-ţi completezi imaginea despre el şi să-l cunoşti şi în ipostaza de poet. S-ar putea să-ţi placă mai mult decât crezi!

img_9591

„Exerciţii de dicţie pentru inimi bâlbâite”, de Vladimir Drăghia a apărut la editura Adenium şi a fost un proiect susţinut de Paul Romania. Lansarea a avut loc în luna decembrie, în cadrul unui eveniment privat.

Această carte este  al doilea volum de autor al lui Vladimir Drăghia, care a debutat la aceeaşi editură, cu un volum de versuri numit “Dragostea n-are plural”. Daca vrei sa o companzi, scrie-i autorului pe facebook, aici: Vladimir.

img_9659

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s