Atentie! Chicklit menit sa fie bestseller: “Miercuri, respiram”!

Pentru “Miercuri, respiram” ar fi invidioasa oricare scriitoare celebra de chicklit din lume! Un gen aparte de literatura, destinat femeilor, care a prins avant si pe piata romaneasca, dar care nu stiu sa fi avut o reprezentanta autohtona de calibru, pana la Ioana Chicet-Macoveiciuc!

Autoarea nu este doar o pioniera pe nisa chicklit; provocarea ei este chiar mai mare! Sa spuna povestea unor gravide! Da, poate credeti ca e greu sa convingi cand spui povestea unei singure gravide, dar Ioana spune povstea a 6 femei insarcinate! Si o face atat de bine incat nu mai lasi cartea din mana!img_0391

N-am sa va dau detalii mai multe despre carte, trebuie cumparata si citita. Mai ales daca te pregatesti sa nasti, sau daca esti mamica. Pentru deja-mamici, cartea va functiona ca o madlena proustiana: iti aminteste o groaza de momente din perioada sarcinii, placute sau nu, dar pe care le-ai trecut pana la urma, si asta este singurul lucru care conteaza!

Pentru restul, vorbeste despre prietenie, atasament, valori, dileme, sentimente extreme de iubire, furie, ura, etc; totul imbracat intr-o naratiune care curge natural, atat de natural ca nu-ti vine sa crezi ca ai ajuns la ultima pagina!

Un pont de la URBANCOLIA. Ganditi-va la Sex and the city, dar cu gravide! Cam aceea este atmosfera, acela este feelingul. Cum creeaza Ioana aceasta atmosfera, cum sunt personajele ei, aflati singure!

Despre autoare

Ioana Chicet-Macoveiciuc este scriitoare și jurnalistă în presa scrisă şi audiovizuală, a lucrat în PR şi comunicare. Este mama Sofiei şi a lui Ivan și autoarea unuia dintre cele mai cunoscute şi iubite bloguri româneşti despre creşterea copiilor: printesaurbana.ro.

URBANCOLIA a cumparat cartea de aici.

Ce ne-a placut in mod deosebit la aceasta carte:

  1. Este scrisa sa fie bestseller pentru publicul pe care il tinteste.
  2. Arata superb, felicitari ilustratoarei Roxana Soare.

Lectura placuta!

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s