Pariu! Crezi ca te mai poate surprinde ceva la MADONNA? Noi spunem, da!

…Iata “Trandafirii englezesti”, o carte pentru copii scrisa de MADONNA, dedicata copiilor ei, Lola si Rocco. URBANCOLIA a citit varianta in limba romana, publicata la Editura RAO.

trandafirii-englezesti_1_fullsize

Realizata in colaborare cu prestigioasa editura americana specializata in publicarea de carte pentru copii, Callaway Editions, “Trandafirii Englezesti” este o poveste despre rivalitatea si prietenia dintre niste scolarite, care locuiesc in Londra contemporana.

Este o carte potrivita mai degraba pentru fetite, cu varsta peste 7 ani. Povestea este simpla. Ma multe fete, care-si spun “Trandafirii englezesti” invidiaza o colega si refuza sa o includa in grupul lor. Cand trec dincolo de acest sentiment superficial si afla povestea copilei, un fel de Cenusareasa a zilelor noastre, “Trandafirii”  isi schimba comportamentul.

Dupa ce  va/veti citi aceasta carte, vei avea oportunitatea sa discuti cu copilul tau despre prietenie, invidie, frustrare, nedreptate, izolare, singuratate, despre comportamentul la scoala si criteriile care conteaza cand alegi si iti mentii relatiile de prietenie cu colegii.

Uite ce spune chiar MADONNA: „Cea mai importanta lectie pe care copiii o pot invata este ca noi toti comunicam unii cu altii, suntem legati sufleteste unii de altii si ca trebuie sa incercam sa ne iubim si sa avem grija de semenii nostri in ciuda tuturor greutatilor. Ca gandurile, cuvintele si faptele noastre chiar ii influenteaza pe cei din jur. Ca schimbarea lumii incepe cu un gand bun. Si ca dragostea chiar invinge totul.“

Madonna Reads to Her Littlest Fans From Her New Book

Dupa ce invata lectia prieteniei, toti pot spune despre fetele din cartea MADONNEI:

„Trandafirii englezeşti au ceva deosebit. Ce fete frumoase! Vor creşte şi, într-o bună zi, vor deveni nişte femei uluitoare”.

Cartea are 48 de pagini si este ilustrata de catre unul dintre cei mai interesanti desenatori ai momentului, Jeffrey Fulvimari.

Madonna

Ce mi-a placut in mod deosebit la aceasta carte:

Stilul relaxat si tema moderna; vorbeste despre lucruri care chiar ii afecteaza pe copii in viata lor de zi cu zi, la scoala.

Ilustratiile care nu-s copilaresti, ci mai degraba de revista & fashion.

Editia in lima romana este impecabila, cartonata, legata trainic.

Zicem de un pariu? De pe coperta 4 afli ca aceasta carte este prima din cele 5 carti pentru copii si adulti, scrise de MADONNA. Mai mult, autoarea va dona toate incasarile cartre fundatia Spirituality for Kids.

URBANCOLIA a cumparat cartea de aici.

Lectura placuta!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s