Secretul copiilor isteți, 2000 de întrebări din ”Enciclopedia copilului deștept”!

Provocare, urmată de răspuns! Așa funcționează antrenamentul destinat copiilor inteligenți, care se prelungeste pe 320 de pagini, fără ca cei mici să simtă!

Bogat ilustrată și plină de informații utile, în fond o carte de teste diferită de cele obișnuite, Enciclopedia copilului deștept este un instrument ideal pentru autodidacți, pentru orele neconvenționale de la școală, sau pentru concusurile de știință.

enciclopedia_copilului_destept_lt.jpg

Copilul școlar poate să-și testeze singur cunoștințele răspunzand la 2000 de întrebări de cultură generala, sau împreună cu prietenii, pe subiecte clasificate pe trei niveluri de dificultate, de la simplu la cunoștințe aprofundate.

Volumul stimulează curiozitatea copiilor, dar și spiritul lor de competiție cu ei înșiși, încurajându-i să evolueze constant!

enciclopedia-1

Mecanismul este simplu, copilul folosește bulinele cu numere pentru a găsi răspunsurile în paginile cu informații, sau citește textul, și apoi se uită la paginile cu răspunsuri de la  sfârșitul cărții.

URBANCOLIA a cumparat cartea de aici: http://www.elefant.ro/carti/carti-pentru-copii/atlase-enciclopedii-dictionare/enciclopedia-copilului-destept-171617.html

Lectura placuta!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s