Prima mea carte despre cosmos nu va fi ultima!

Prima mea carte despre cosmos“, de Catherine D. Hughes, sub egida National Geographic Kids, aparuta la Editura Litera este o enciclopedie pe care orice copil ar trebui sa o aiba in casa!

Te întreb, tu știi câți sateliți naturali are Uranus? Sau ce este Makemake? Îţi mai dăm o şansă, numeşte 4 planete din sistemul solar care nu au suprafaţă solidă pentru că sunt mingii mari de gaz!  Nu ştii? Nicio problemă, afli răspunsurile, alături de copii tăi, din “Prima mea carte despre cosmos”!

cosmos-1

Contine informatii relevante si updatate despre Univers si planete, intr-un limbaj simplu, pe intelesul copiilor, dar deloc simplist.  Autorii au găsit echilibrul perfect intre informatia clara, trasmisa eficient si intr-un mod agreabil copiilor si imagini impresionante, de calitate, care completeaza într-un mod ideal informațiile!

Acest minighid despre Cosmos îi ajută pe cei mici să afle secretele Sistemului Solar, să exploreze cele 13 planete mari şi pitice,Soarele şi steliţii naturali ai planetelor, galaxii îndepărtate, comete, asteroizi, meteori, nebuloase şi multe altele…

cosmos-3

cosmos-2

Cartea poate fi citita de către părininți copiilor mici, care sunt curioși să afle despre gravitaţie, astre,  Univers şi rachete, dar poate fi o lectură extraordinară pentru copiii mai mari, care pot citi singuri.

Pentru copiii cu vârsta peste 13 ani, cartea ramane interesanta, si poate reprezenta un punct de plecare pentru research personal pe teme mai complexe, legate de cosmos.

URBANCOLIA a cumparat cartea de aici.

Lectura placuta!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s